Talk & Tanz – „Celebrating Cooperation: Connecting Media Research in Siegen“
Dienstag, 18. Dezember 2018, 21:00 Uhr
Dear colleagues,

the SFB "Media of Cooperation", the Graduate School "Locating Media" and the Seminar of Media Studies at the University of Siegen would like to cordially invite you to a year-end event on Tuesday, December 18 that aims at connecting the various strands of media research in Siegen. The Motto is "Celebrating Cooperation. Connecting Media Research in Siegen".

Drinks are available for sale at the bar, Lorenz Gilli and Cornelius Schubert have kindly agreed to provide some music entertainment. A more detailed program will follow shortly before the event. Please mark the date in your calendars, we are looking forward to seeing all of you in Siegen on December 18!

Celebrating-final

Musikclub Meyer