Gender Lunch – Michaela Pelican: „Female Academic Careers and their Challenges. Insights from Different Cultural and Institutional Contexts“
Mittwoch, 20. Dezember 2017, 13:00-15:00 Uhr

The gender lunch is an internal meeting for the female researchers of the SFB.

Organized in cooperation with the DFG research training groups "Locating Media" and "Imaging New Modalities"

new perspectives on academic careers.

exchange of experiences – networking – having lunch together – discussing actual challenges – exchange with experts

Please refer to the attached program for details.

Raum AH-228